LOGO NY Umeå Yogaskola MOBIL

TIDIGARE DELTAGARE OM CECILIAS GRAVIDYOGA:
 

Hur tycker du kursen i Gravidyoga har varit?


"Mycket bra!"
 
"Ser framemot yogapasset varje vecka! Vilket måste vara ett gott betyg! Uppskattat val av dag o tid för kursen samt längd på varje pass. 1:45 är lagomt,1:30 skulle också funka men 2h skulle varit för långt. Mysig lokal o te samt att komma tidigare för att umgås om man vill innan, all utrustning finns att låna & läget på kurslokalen."
 
"Lärorik och intressant"

"Väldigt sköna övningar för kroppen med bra instruktioner som var lätta att följa även när man blundade. Fin lokal och bra "utrustning" med bolster, pall, filtar m.m."
                                                                                

Är det något du tycker varit särskilt bra under kursen?


"Mycket info under själva övningarna och varför det är bra."
 
"Kursen känns professionell, strukturerad och kompetent yogalärare. Pedagogisk o förklarar övningarna så man som deltagare får en djupare förståelse kring syftet med övningarna o hur den kan hjälpa kroppen på olika sätt under graviditeten o inför förlossningen. Ger också olika alternativ av övningar som gör att man känner sig delaktig oavsett."
 
"Att jag känt mig så lugn harmonisk när jag gått från lektionerna."

"Att jag fick tid att ställa in mig mer mentalt både i graviditeten och inför min förlossning. Vid min förra förlossning var avslappning inget vi jobbade med men det känner jag att jag verkligen vill använda mig av och be om hjälp med den här gången. Så stort tack för att du pratat om hur viktigt det är och även all information vi fick kring detta på det förberedande förlossningssamtalet."
                           


VÄLKOMMEN MED DIN ANMÄLAN!

Om yoga:


www.umeayogaskola.se | info@umeayogaskola.se 
Sveagatan 6, 903 27 Umeå | 070-628 26 55
Plusgiro: 10 27 72-1  |  Swish: 123 381 18 17