LOGO NY Umeå Yogaskola MOBIL

FÖRLOSSNINGSFÖRBEREDELSE

Denna förlossningsförberedelse är ett samarbete mellan Umeå Yogaskola och barnmorskan Agneta Westergren och är tänkt att ge verktyg och vägledning i hur du och din partner kan förbereda er inför förlossningen. Detta kan ge er möjlighet att bli tryggare och självständigare under födselprocessen, samt få kunskap om vilka naturliga hjälpmedel som finns för att underlätta födandet. 

I kursen ingår:
Teori om förlossningsförloppet.
Praktiska övningar som den gravida kan göra själv eller tillsammans med sin partner. Hur partnern kan vara ett stöd under förlossningen .
Frukt och te med tillfälle att dryfta stort och smått inför förlossningen.
 
Du kan även komma utan din partner eller tillsammans med en vän.
Efter kursen är både gravid och partner välkommen att delta i yogaklassen kl 15.00-16.45.

DATUM:

Söndag 15 mars
Kl. 13.00-14.30
____

Inga nya inplanerade datum för tillfället!
____

PRIS:

 300:- /person. Min 6 deltagare.
Te & frukt ingår.

LÄRARE:

Agneta Westergren

"Ni ska ju bara föda lite barn!"
Jag som håller kursen heter Agneta Westergren och är barnmorska. Födandets mirakel har alltid fascinerat mig och själv har jag haft förmånen att föda sex barn. Ingen förlossning har varit den andra lik och jag har upplevt djupaste tvivel, smärta och sorg såväl som obeskrivlig glädje, lycka och stolthet. Förutom barnmorska är jag även utbildad doula och förlossningspedagog. Om det är något jag brinner för, förutom min familj förstås, är det att förmedla trygghet, kunskap och lite tips och råd till blivande föräldrar. Att föda barn kan vara något av det mest fantastiska, magiska och kanske vansinnigt, nästan skrattretande, smärtsamma man någonsin gör i livet, samtidigt som det är något fullständigt vardagligt som flera hundratusen kvinnor gör varje dag. Kanske är det just i denna paradox mysteriet ligger? Kanske är det så att ni, lite livsomvälvande sådär, bara ska föda lite barn? 
Välkomna in för lite pepp på vägen!

ANMÄLNINGSFORMULÄR:

För mer info om hur vi behandlar dina uppgifter läs här

Om yoga:

Skolgatan 95, 903 31 Umeå  |  www.umeayogaskola.se
Telefon: 070-628 26 55  |  E-post: info@umeayogaskola.se
Plusgiro: 10 27 72-1