LOGO NY Umeå Yogaskola MOBIL

MJUKYOGA 

Mjukyoga passar både nybörjare och mer erfarna utövare som vill yoga i ett lugnt tempo. Den är särskilt anpassad för dig som på grund av t ex smärta, stress eller olika sjukdomstillstånd (såsom ME/CFS, postcovid, fibromyalgi, utmattning) behöver ta det lite lugnare och söker återhämtning på djupet. 

Stort fokus läggs vid medveten närvaro (mindfulness) för ökad kropps- & självkännedom, där du får möjlighet att utforska dig själv och lyssna till kroppens begränsningar med en attityd av acceptans och självmedkänsla.
Du får yoga helt efter dina egna förutsättningar i en kravlös atmosfär, och öva förmågan att komma ner i varv och vara mer i nuet. På så sätt kan du minska på stress och spänningar, och öka avslappningen i såväl kropp som sinne.

Under lektionen utför vi mjuka rörelser och enkla positioner, ff a liggande och sittande asanas (kroppsövningar), där stor valfrihet ges till antalet repetitioner och vilken position som föredras. Mellan asanas utför vi pranayama (andningsövningar), för att kroppen ska få tid att återhämta sig. Vi avslutar lektionen med yoga nidra (djupavslappning) och meditation. 

DATUM & PRIS:

Onsdag
8 juni
Kl.19-20.30
180:-
Drop-in eller föranmälan till info@umeayogaskola.se. 

LÄRARE:

Cecilia Gustafsson

Om yoga:

Skolgatan 95, 903 31 Umeå  |  www.umeayogaskola.se
Telefon: 070-628 26 55  |  E-post: info@umeayogaskola.se
Plusgiro: 10 27 72-1