LOGO NY Umeå Yogaskola MOBIL

WORKSHOP 19 SEP - "SJÄLENS MUSKEL" OCH FRIGÖRELSE AV INLAGRAD STRESS

"The muscle that is most central to our fight and flight response is the psoas. When we don´t respond, these stresshormones go unspent and become stored in the body. This can bring many health problems including insomnia, lowered immune system, anxiety and depression" - Dr Bruce Lipton

Omständigheterna kring den pågående coronapandemin har påverkan på oss alla på flera sätt, med ökad oro och stress. Stress och spänningstillstånd som vi inte medvetandegör och tar hand om leder till olika problem både kroppsligt och mentalt. I denna workshop utforskar vi vår grundläggande ”fight-or-flight-muskel” psoas (höftböjarna) och använder oss av kroppsegna vibrationer i musklerna (vilket är nervsystemets naturliga funktion för stressreglering som skapar gradvis avspänning i muskeln inifrån och ut) för att på ett enkelt och avslappnat sätt lösgöra inlagrad stress.

Vi praktiserar även olika yogatekniker som ger möjlighet för inlagrad spänning att frigöras, genom att på ett skonsamt sätt mjukgöra, stretcha och släppa på stelhet i kroppen. Men även tekniker för att harmonisera och balansera sinnet och möjliggöra avslappning och ökat välbefinnande. Regelbundet praktiserande möjliggör att frigöra inlagrad stress men bidrar även till att stärka förmågan att hantera och förebygga stress i vardagen.

Inga förkunskaper krävs.

DATUM:

19 sep
Lördag kl. 11.00-12.30 för nybörjare (introduktion av tekniken och prova på spänningsfrigörande)

Lördag kl. 13.00-16.00 för fortsättare (fördjupning av och längre tid i spänningsfrigörande processen)

PRIS:

400:- kl. 11.00-12.30
800:- kl.13.00-16.00

200:- i anmälningsavgift betalas in när du får kallelsen för att bekräfta anmälan

LÄRARE:

Anna VedaSiddhi Aggestål

ANMÄLNINGSFORMULÄR:

För mer info om hur vi behandlar dina uppgifter läs här

Om yoga:

Skolgatan 95, 903 31 Umeå  |  www.umeayogaskola.se
Telefon: 070-628 26 55  |  E-post: info@umeayogaskola.se
Plusgiro: 10 27 72-1