LOGO NY Umeå Yogaskola MOBIL

YIN YOGA - YOGA FÖR STELA

Yinyoga som också brukar kallas ”yoga för stela” är en mjuk yogaform där alla övningar praktiseras sittande eller liggande.

Under kursen kommer vi att praktisera övningar för att mjuka upp vår fascia/bindväv som finns runt alla muskler, skelett och leder vilket leder till att vi släpper på spänningar och stelhet. Varje klass har också ett speciellt tema som tillexempel yoga för lymfsystemet eller matsmältningen.

Varje pass kan ses som en övning i mindfulness där vi förutom de fysiska övningarna även kommer att praktisera meditation, andningsövningar och djupavslappning (yoga nidra).
 
Denna yogaform passar för alla och du kan utöva yinyoga vare sig du är ung eller gammal, vig eller stel, liten eller stor, man eller kvinna eller gravid.

DATUM & PRIS:

Eftersom intresset  för Yinyoga är stort och kursen är fullbokad lägger vi nu in en extra workshop i juni med temat stress och sömn.
 Denna yogaform passar för alla och kräver inga förkunskaper.
Workshopen innehåller yinyoga, andningsövningar, meditation och yoga nidra samt många konkreta tips på hur du kan minska din stress och förbättra din sömn. 

Tisdagar
7 maj-4 juni
Kl. 17.00-18.30
5 tillfällen/800:-

LÄRARE:

Anna Lindberg
E-post: anna.umeayogaskola@gmail.com 
Tel: 070-574 88 72

ANMÄLNINGSFORMULÄR:

Om yoga:


www.umeayogaskola.se | info@umeayogaskola.se 
Järnvägsallén 20, 903 28 Umeå | 070-628 26 55
Plusgiro: 10 27 72-1  |  Swish: 123 381 18 17