LOGO NY Umeå Yogaskola MOBIL

13 APR WORKSHOP: YINYOGA - MINDFULNESS

Yinyoga som också brukar kallas ”yoga för stela” är en mjuk yogaform där alla övningar praktiseras sittande eller liggande. Denna yogaform passar både dig som är nybörjare och dig som har praktiserat yoga länge.

Vi kommer att göra övningar för hela kroppen vilket medför att passet innehåller höftöppnare, ryggradsutdragare, vridningar och övningar för att mjuka upp musklerna i ben och säte. Under passet stannar vi i varje position under en längre stund, 3–5 minuter, vilket ger vår bindväv möjlighet att slappna av och sträckas ut.

Efter de fysiska övningarna praktiseras en mindfulnessbaserad meditation och passet avslutas med en längre djupavslappning, Yoga nidra. Under dagen kommer vi också att ha en kortare paus med te och frukt.

All vår yoga på Umeå yogaskola bygger på mindfulness och på den här workshopen får du gå på djupet med vad mindfulness egentligen är och teorin bakom begreppet. Vidare kommer du att få många tips på övningar och enkla tips på hur du kan bli mer närvarande i nuet.

Vad tidigare deltagare sagt om kursen:
-        Jag har tänkt att jag redan kan allt om mindfulness men det var så bra att bli påmind om det och jag ska testa några av dina övningar hemma.
-        Duktig ledare som var bra på att ge alternativ till övningarna.
-        Kursen motsvarade verkligen mina förväntningar.

DATUM & PRIS:

Lördag
13 april
Kl 12.00-15.30
600:-

LÄRARE:

Anna Lindberg
E-post: anna.umeayogaskola@gmail.com 
Tel: 070-574 88 72

ANMÄLNINGSFORMULÄR:

För mer info om hur vi behandlar dina uppgifter läs här

Om yoga:


www.umeayogaskola.se | info@umeayogaskola.se 
Järnvägsallén 20, 903 28 Umeå | 070-628 26 55
Plusgiro: 10 27 72-1  |  Swish: 123 381 18 17