LOGO NY Umeå Yogaskola MOBIL

16 MARS WORKSHOP: YINYOGA - STRESS & SÖMN

Yinyoga som också brukar kallas ”yoga för stela” är en mjuk yogaform där alla övningar praktiseras sittande eller liggande. Denna yogaform passar både dig som är nybörjare och dig som har praktiserat yoga länge. Under passet stannar vi i varje position under en längre stund, 3–5 minuter, vilket ger vår bindväv möjlighet att slappna av och sträckas ut.

Efter de fysiska övningarna leds du genom en längre djupavslappning, Yoga nidra och dagen avslutas med meditation. Under workshopen kommer vi också att ha en kortare paus med te och frukt.

Samtidigt som du praktiserar yinyoga kommer du att få lära dig vad stress är, vilka olika sorters stress som finns samt hur stress och sömn hör ihop. Vidare kommer du att få lära dig om vad som stör vår förmåga att sova och praktiska tips på enkla övningar som du kan göra hemma för att förbättra din sömn och minska din stress.

Vad tidigare deltagare sagt om kursen:
-        Jag tycker att workshopen hade bra fakta, tips och övningar, även bra med enkla övningar som går att anpassa och göra hemma.
-         Bra att det var få deltagare, personligt bemötande samt en ledare som var kunnig och bra på att förmedla.
-        Bra med tips på både fysiska och mentala övningar
-        Jag har tänkt mycket på de 5 sakerna som du berättade var stressande för oss och försökt tänka på det i min vardag.

DATUM & PRIS:

Lördag
16 mars
Kl 12.00-15.30
600:-

LÄRARE:

Anna Lindberg
E-post: anna.umeayogaskola@gmail.com 
Tel: 070-574 88 72

ANMÄLNINGSFORMULÄR:

För mer info om hur vi behandlar dina uppgifter läs här

Om yoga:


www.umeayogaskola.se | info@umeayogaskola.se 
Järnvägsallén 20, 903 28 Umeå | 070-628 26 55
Plusgiro: 10 27 72-1  |  Swish: 123 381 18 17