LOGO NY Umeå Yogaskola MOBIL

WORKSHOP 3 FEB: RESTORATIVE/ÅTERHÄMTANDE YOGA

Återhämtande yoga brukar också kallas restorative yoga och den bygger på att vi inte kan släppa på spänningar via stretch utan att man måste släppa på spänningar via avslappning. Under den här workshopen kommer vi att använda oss av många kuddar, filtar och klossar för att kroppen verkligen ska känna sig stöttad, trygg och avslappnad.
 
Vi kommer att stanna länge i positionerna för att kroppen ska våga släppa på djupare liggande spänningar samt få djup återhämtning. Efter de fysiska övningarna kommer vi att praktisera Metta Bhavana meditation som är en meditation där man övar sig i att acceptera och känna kärlek och vänlighet till sig själv och alla andra i sin omgivning. Passet avslutas sedan med en längre djupavslappning- yoga nidra. Under workshopen kommer vi även att ha en paus med te och lite frukt.
 
Stress är egentligen inte farligt för oss men brist på återhämtning är det som kan leda till att stressen blir ohälsosam och då kan kan ta sig fysiska och psykiska uttryck. På den här workshopen får du lära dig om återhämtning och hur du kan införliva den i din vardag. Vidare kommer du att få med dig många tips på övningar som du kan införliva i ditt liv för att få en bra balans mellan aktivitet och vila.
 
Restorative yoga är en mjuk yogaform som passar för alla och kan utövas vare sig du är ung eller gammal, vig eller stel, liten eller stor, man eller kvinna eller gravid. Passar även dig som varit utbränd och behöver fylla på med energi.
 
Vad tidigare deltagare sagt om workshopen:
- Tack för en fin workshop, jag kände inte till yinyoga innan men jag trivdes jättebra med övningarna och kommer att rekommendera kursen.
- Tack för en väldigt behaglig yogaeftermiddag med kunnig lärare som gav tydliga och bra instruktioner.
- Tack för en fin dag där jag fick påminnas om vikten av återhämtning och praktiska tips att ta med mig hem.

DATUM & PRIS:

Lördag
3 feb
Kl 12.00-15.30
600:-

LÄRARE:

Anna Lindberg
E-post: anna.umeayogaskola@gmail.com 
Tel: 070-574 88 72

ANMÄLNINGSFORMULÄR:

Om yoga:


www.umeayogaskola.se | info@umeayogaskola.se 
Järnvägsallén 20, 903 28 Umeå | 070-628 26 55
Plusgiro: 10 27 72-1  |  Swish: 123 381 18 17