LOGO NY Umeå Yogaskola MOBIL

YOGA • MEDITATION • AVSLAPPNING

Yogaskolan i Umeå etablerades år 2001 och erbjuder kurser i yoga, meditation och avslappning. 
Vi har kurser i bl. a. Gravidyoga, Senioryoga, Stresshantering, Yogaretreater och Temakurser.

AKTUELLT:

De flesta av vårterminens kurser och workshops är nu inbokade!
Kurser »
Workshops »

27, 28, 29 dec: Mellandagsyoga »
Vi praktiserar asanas (yogapositioner och rörelser), pranayama (andningsövningar), yoga nidra (djupavslappning) och kort meditation.

29 dec: Nyårsyoga »
Inför ett nytt år så är det många som reflekterar över sig själv och sitt liv och känner en spontan längtan att släppa taget om gamla livsmönster och en önskan om att skapa förändring. Det är vanligt att ta sig an det nya året genom att avge nyårslöfte. Problemet med nyårslöften är att de utgår från ego-baserat tänkande och i grunden från en idé om att vara otillräcklig. Detta gör att vi ofta väljer nyårslöfte ur ett ”utifrån-perspektiv” och utifrån det vi tror att vi behöver förändra, vilket bäddar för misslyckande. Innehåller teori, reflekterande övningar, fysiska övningar, andningsövningar, djupavslappning och mantrameditation. Passar nybörjare såväl som mer erfarna yogautövare.

Schema höSTEN -22

_____
Verksamheten fortsätter i ny regi!

Susanne Edenor, som har drivit Umeå Yogaskola sedan 2001, börjar till sommaren arbeta som logoped och flyttar till annan ort. Hennes fortsatta engagemang i yogaskolan kommer därför vara sporadiskt och mestadels fokuseras kring helgkurser och retreats på kursgården i Hälsingland.

Umeå Yogaskolas verksamhet fortsätter ändå som vanligt och tas till hösten över av sex erfarna Satyananda Yoga-lärare: Åsa Törnblom, Cecilia Gustafsson, Johanna Olsson, Birgitta Englund, Anna Lindberg och Anna Aggestål.

Vi ser oerhört mycket fram emot att få möta både gamla och nya elever!

"Any effort in the direction of yoga never goes in vain; even a little yogic practice will bear fruit... Even a little practice for a short period will give more strength, more peace, more joy and
more knowledge."

– SWAMI SATYANANDA SARASWATI
 

”Sow a thought, reap an action. Sow an action, and reap a habit,
Sow a habit, and reap a character. Sow a character, and reap a destiny."

– SWAMI SIVANANANDA

Om yoga:

PRANAYAMA - ANDNINGSÖVNINGAR


www.umeayogaskola.se | info@umeayogaskola.se 
Sveagatan 6, 903 27 Umeå | 070-628 26 55
Plusgiro: 10 27 72-1  |  Swish: 123 381 18 17