LOGO NY Umeå Yogaskola MOBIL

MJUKYOGA 

Mjukyoga passar både nybörjare och mer erfarna utövare som vill yoga i ett lugnt tempo. Den är särskilt anpassad för dig som på grund av t ex smärta, stress eller olika sjukdomstillstånd (såsom ME/CFS, postcovid, fibromyalgi, utmattning) behöver ta det lite lugnare och söker återhämtning på djupet. 

Stort fokus läggs vid medveten närvaro (mindfulness) för ökad kropps- & självkännedom, där du får möjlighet att utforska dig själv och lyssna till kroppens begränsningar med en attityd av acceptans och självmedkänsla. Du får yoga helt efter dina egna förutsättningar i en kravlös atmosfär, och öva förmågan att komma ner i varv och vara mer i nuet. På så sätt kan du minska på stress och spänningar, och öka avslappningen i såväl kropp som sinne.

Under kursen utför vi mjuka rörelser och enkla positioner - liggande och sittande asana (kroppsövningar), där stor valfrihet ges till antalet repetitioner och vilken position som föredras. Mellan asanas utför vi pranayama (andningsövning), för att kroppen ska få tid att återhämta sig. Vi avslutar lektionen med yoga nidra (djupavslappning) och meditation.

Kursens lärare Cecilia Gustafssons personliga erfarenheter av bl a ME & utmattning, samt hennes fördjupade studier i yoga för personer med ME/CFS, utmattning och postcovid, ligger till grund för utformningen av kursens lektioner.

I kursen ingår online-klasser om du inte kan eller vill delta på yogaskolan.

PROVA-PÅ GRATIS:

Torsdag 8 sept kl 17-18.30

Du är varmt välkommen till denna prova på-klass, oavsett om du är ny eller har yogat hos oss tidigare. Anmälan via mail eller sms, ingen avgift.

Om du vill komma vid ett annat tillfälle betalar du 180:-.

Det finns också möjllighet att prova-på online utan kostnad, valfri dag och tid under terminen, kontakta oss via mail för länk och kod. 
 

DATUM, TID & PRIS:

Torsdagar

  • 15 sept - 27 okt (7 tillfällen)
  • 3 nov - 15 dec (7 tillfällen)
Kl. 17.00-18.45
7 tillfällen/1120:-

Early bird-erbjudande: 
Betala senast 15/8 och få 10 % rabatt på kursavgiften.
 

LÄRARE:

Cecilia Gustafsson
E-post: cecilia.umeayogaskola@gmail.com
Tel: 070-4010051

ANMÄLNINGSFORMULÄR:

För mer info om hur vi behandlar dina uppgifter läs här

Om yoga:


www.umeayogaskola.se | info@umeayogaskola.se 
Sveagatan 6, 903 27 Umeå | 070-628 26 55
Plusgiro: 10 27 72-1  |  Swish: 123 381 18 17