LOGO NY Umeå Yogaskola MOBIL

MJUKYOGA 

Mjukyoga passar både nybörjare och mer erfarna utövare som vill yoga i ett lugnt tempo. Den är särskilt anpassad för dig som på grund av t ex smärta, stress eller olika sjukdomstillstånd behöver ta det lite lugnare. Du får yoga helt efter dina egna förutsättningar i en kravlös atmosfär, och öva förmågan att komma ner i varv och vara mer i nuet för att minska på stress och spänningar.

Mjukyoga kan också vara ett bra alternativ till vår grundkurs om du känner att de mer ansträngande övningarna som vi vanligtvis gör på grundkursen, som t.ex. solhälsningen, inte passar dig. 

Under kursen får du utöva liggande och sittande asana (kroppsövningar), där stor valfrihet ges till antalet repetitioner och vilken position som föredras. Lektionerna innehåller även pranayama (andningsövningar), yoga nidra (djupavslappning) och en kortare meditation.

Lektionerna spelas in så att du har möjlighet att följa kursen även om du inte kan delta på yogaskolan.

PROVA-PÅ GRATIS:

Torsdag 31 aug kl 17.00-18.00

Du är varmt välkommen till denna prova på-klass, oavsett om du är ny eller har yogat hos oss tidigare. Anmälan via anmälningsformuläret, ingen avgift.

Om du vill komma vid ett annat tillfälle betalar du 200:-. Du kan även prova på mjukyoga online utan kostnad, valfri dag och tid under terminen, om du inte tidigare gått kursen. Kontakta oss via mail för länk. 
 

DATUM & PRIS:

Torsdagar

7 sep-30 nov (uppehåll v. 44, 2 nov)
Kl. 17.00-18.30
12 tillfällen//1 940:-

Möjlighet till delbetalning av kursavgiften finns. Kontakta Cecilia vid intresse. 
 

LÄRARE:

Cecilia Gustafsson
E-post: cecilia.umeayogaskola@gmail.com
Tel: 070-4010051

Cecilia har personliga erfarenheter av bl a ME och utmattning, samt fördjupade studier i yoga för personer med ME/CFS, utmattning och postcovid, vilket ligger till grund för utformningen av lektionerna.
 

ANMÄLNINGSFORMULÄR:

För mer info om hur vi behandlar dina uppgifter läs här

Om yoga:


www.umeayogaskola.se | info@umeayogaskola.se 
Järnvägsallén 20, 903 28 Umeå | 070-628 26 55
Plusgiro: 10 27 72-1  |  Swish: 123 381 18 17