LOGO NY Umeå Yogaskola MOBIL

MJUKYOGA 

Mjukyogan är särskilt anpassad för dig som på grund av exempelvis smärta, stress eller olika sjukdomstillstånd behöver ta det lite lugnare. Du får yoga helt efter dina egna förutsättningar i en kravlös atmosfär, och öva förmågan att komma ner i varv och vara mer i nuet för att minska på stress och spänningar.

Under lektionerna får du utöva asanas (rörelser och positioner för kroppen), pranayama (andningsövningar), yoga nidra (djupavslappning) och meditation. Asanas görs framför allt i liggande och sittande position. Du ges alltid god möjlighet att anpassa övningarna efter din kropps förutsättningar och behov.  

Mjukyoga passar både nybörjare och mer erfarna utövare som vill yoga i ett lugnt tempo och utveckla mer närvaro, självmedvetenhet och acceptans. Mjukyoga kan även vara ett bra alternativ till vår grundkurs om du känner att mer ansträngande övningar, till exempel solhälsningen, inte passar dig. 

Kursen går att följa på plats i lokalen och/eller online (inspelade lektioner ingår).

Såhär säger några tidigare deltagare:
”Kursen passar mig bra; jag kan vara med även när jag har låg energi och ganska mycket värk. Cecilia som lärare har en lugn, fin och accepterande attityd.”
"Jag har lärt mig att andas och slappna av; har kommit i kontakt med min kropp och fått spänningar att släppa i kroppen."
”Kursen har varit mycket bra. Min stress har minskat och jag känner mer lugn."
”Jag är så glad att jag funnit mjukyogan och Cecilia som lärare. Äntligen något jag kan göra trots mina begränsningar.”

PROVA-PÅ:

Torsdag 29 aug kl 17.00-18.30

Drop-in i mån av plats, ingen anmälan. Avgift 100:-. Betalning via Swish vid ankomst.

Du kan även komma på drop-in vid ett annat tillfälle i mån av plats och betala 200:-. Mjukyoga kan du också prova på via en tidigare inspelad lektion utan kostnad. Kontakta Cecilia vid intresse.

DATUM & PRIS:

Torsdagar

5 sept-14 nov (uppehåll 26 sep)
Kl. 17.00-18.30
10 tillfällen//1 650:-

Möjlighet till delbetalning av kursavgiften finns. Kontakta Cecilia vid intresse. 

LÄRARE:

Cecilia Gustafsson
E-post: cecilia.umeayogaskola@gmail.com
Tel: 070-4010051

Cecilia har egna erfarenheter av bl.a. ME, utmattning och smärta, samt fördjupade studier i yoga för personer med ME/CFS, utmattning och postcovid, vilket ligger till grund för utformningen av lektionerna.
 

ANMÄLNINGSFORMULÄR:

För mer info om hur vi behandlar dina uppgifter läs här

Om yoga:


www.umeayogaskola.se | info@umeayogaskola.se 
Järnvägsallén 20, 903 28 Umeå | 070-628 26 55
Plusgiro: 10 27 72-1  |  Swish: 123 381 18 17