LOGO NY Umeå Yogaskola MOBIL

UMEÅ YOGASKOLA

Umeå Yogaskola erbjuder kurser i klassisk, traditionell yoga enligt Satyananda Yoga, en mindfulnessbaserad tradition som betonar hela människan. Vår ambition är att sprida kunskapen om den traditionella yogan, som både innefattar träning av kropp och sinne samt utvecklande av en harmonisk livsstil i vardagen.

UTBILDNINGAR OCH KURSER

Umeå Yogaskola startade år 2001 och har sedan dess regelbundna kurser i yoga och meditation. Skolan är affilierad till Satyananda Yoga Sverige och följer de riktlinjer för utbildning och kurser som rekommenderas inom traditionen.

Förutom undervisning för privatpersoner håller Umeå Yogaskola kurser för personalföreningar, mindre grupper och företag (bl.a. IKSU Spa).  

YOGALÄRARE

Alla lärare vid Umeå Yogaskola är utbildade vid Satyananda Yogacenter i Hälsingland.

Susanne Edenor - Sadhana Mala

SUSANNE EDENOR
Sadhana Mala

Susanne startade Umeå Yogaskola 2001. Från juni 2022 arbetar hon som logoped och bor på annan ort. Undervisningen vid Umeå Yogaskola är därför sporadisk och fokuserad kring
bl a helgkurser. Under sommarhalvåret håller Susanne även kortare och längre retreater på Satyananda Yoga Sveriges kursgård i Hälsingland. 

070-628 26 55
info(at)umeayogaskola.se

Anna Aggestål - VedaSiddi

ANNA AGGESTÅL 
VedaSiddhi

Anna är idrottspedagog och beteendevetare. Hon är diplomerad lärare i Satyananda Yoga och har undervisat yoga sedan 2004. På Umeå Yogaskola håller hon kurser, workshops och retreats. Fördjupningsområden är bland annat stresshantering, nervsystemet, spänningsfrigörelse. Hon driver också företaget Veda, www.vedayou.se

ANNA LINDBERG

Anna blev diplomerad lärare i Satyandana yoga 2006 och har sedan dess hållit i kurser på Umeå yogaskola. Hon är även diplomerad lärare i gravidyoga, yinyoga, pilates och mindfulness.
Anna har under senare år mest fördjupat sig i mindfulness, yoga för kvinnokroppen och stresshantering.

BIRGITTA ENGLUND

Birgitta är bildterapeut och universitetsadjunkt, program- ansvarig för Magisterprogrammet i bildterapi, Umeå universitet. Hon har lärarutbildning i Satyananda Yoga och har lett kurs i Senioryoga vid Umeå Yogaskola sedan 2006.

CECILIA GUSTAFSSON

Cecilia är utbildad lärare i Satyananda Yoga och undervisar bl a i gravidyoga och mjukyoga. Hon har fördjupade studier i yoga för personer med ME, postcovid och utmattning, samt yoga för barn med särskilda behov. Cecilia utbildar sig även till kraniosakral terapeut. Hon driver också företaget Hela Din Hälsa, www.heladinhalsa.nu

ÅSA TÖRNBLOM

Åsa är bildlärare och diplomerad lärare i Satyananda Yoga. Åsa har undervisat grund, fortsättnings och fördjupningskurser på Umeå Yogaskola sedan 2020.  Hon har även erfarenhet av meditation för ungdomar och yogakurser för seniorer. 

IDA NORÉN
Sambuddhi

Ida är lärare i Satyananda Yoga, arbetar som barnmorska och har fördjupade studier inom gravidyoga. På Umeå Yogaskola håller Ida bl a i förlossningsförberedelse på gravidyogan.

Om yoga:


www.umeayogaskola.se | info@umeayogaskola.se 
Järnvägsallén 20, 903 28 Umeå | 070-628 26 55
Plusgiro: 10 27 72-1  |  Swish: 123 381 18 17