LOGO NY Umeå Yogaskola MOBIL

YIN YOGA - YOGA FÖR STELA

Yinyoga som också brukar kallas ”yoga för stela” är en mjuk yogaform där alla övningar praktiseras sittande eller liggande.

Under kursen kommer vi att praktisera övningar för att mjuka upp vår fascia/bindväv som finns runt alla muskler, skelett och leder vilket leder till att vi släpper på spänningar och stelhet. Varje klass har också ett speciellt tema som tillexempel yoga för lymfsystemet eller matsmältningen.

Varje pass kan ses som en övning i mindfulness där vi förutom de fysiska övningarna även kommer att praktisera meditation, andningsövningar och djupavslappning (yoga nidra).
 
Denna yogaform passar för alla och du kan utöva yinyoga vare sig du är ung eller gammal, vig eller stel, liten eller stor, man eller kvinna eller gravid.
 
Vad tidigare kursdeltagare sagt om kursen.
-        Det jag har märkt är att min kropp mår mycket bättre nu, bättre än på flera år, har märkt att jag kan knyta skorna utan problem.
-        Jag är glad att du beskrev kursen som ”yoga för stela” det gjorde att jag vågade gå den eftersom jag är ovig och inte träningsvan.
-        Jag har sett fram emot tisdagarna och är mycket nöjd med upplägget och ledaren.
-        Kursen motsvarade mina förväntningar och jag vill bara säga, Tack. Kursen har varit en livsförändrande upptäckt och jag har ”hittat hem” då det gäller träningsform. Märker även en stor förändring i rörlighet.

DATUM & PRIS:

Tisdagar
7 maj-4 juni
Kl. 17.00-18.30
5 tillfällen/800:-

LÄRARE:

Anna Lindberg
E-post: anna.umeayogaskola@gmail.com 
Tel: 070-574 88 72

ANMÄLNINGSFORMULÄR:

Om yoga:


www.umeayogaskola.se | info@umeayogaskola.se 
Järnvägsallén 20, 903 28 Umeå | 070-628 26 55
Plusgiro: 10 27 72-1  |  Swish: 123 381 18 17