LOGO NY Umeå Yogaskola MOBIL

16 NOV: WORKSHOP YINYOGA STRESS & SÖMN

Yinyoga som också brukar kallas ”yoga för stela” är en mjuk yogaform där alla övningar praktiseras sittande eller liggande. Denna yogaform passar för alla och kräver inga förkunskaper, du kan utöva yinyoga vare sig du är ung eller gammal, vig eller stel och passar även gravida.
 
I yinyoga stannar man länge i positionerna för att bindväven ska hinna töjas ut och bli mjukare samt att djupt liggande spänningar ska kunna frigöras.
 
Workshopen är indelad i två delar. På den första delen praktiserar vi yinyoga och du kommer att få göra många övningar samt lära dig vilka positioner som är extra bra att göra innan du ska sova för att underlätta för sömnen. Övningarna vävs samman med teori om hur stress och sömn hör ihop samt verktyg till hur du kan minska din stress och förbättra din sömn. Efter del ett bjuds du på te, frukt och choklad.
 
Del två inleds med andningsövningar, följt av en längre yoga nidra (djupavslappning) och meditation.
 
Vad tidigare deltagare sagt om workshopen:
- Kursen motsvarade absolut mina förväntningar och det var ett personligt bemötande av en ledare som var kunnig och bra på att förmedla.
 
- Kursen gav bra fakta, tips och övningar, det har hjälpt mig att tänka lite utanför boxen och fundera mer över vad som stressar mig och hur det stressar mig.
 
- Bra med enkla övningar som går att anpassa och göra hemma, jag har testat att göra några positioner och det kändes lika skönt och avslappnande som på kursen.
 
- Det var en jättehärlig kurs och precis vad min kropp och själ behövde.

DATUM & PRIS:

Lördag 16 nov
kl. 12.00-15.30
Pris: 600:-

LÄRARE:

Anna Lindberg
anna.umeayogaskola@gmail.com 
070-574 88 72

ANMÄLNINGSFORMULÄR:

För mer info om hur vi behandlar dina uppgifter läs här

Om yoga:


www.umeayogaskola.se | info@umeayogaskola.se 
Järnvägsallén 20, 903 28Umeå | 070-628 26 55
Plusgiro: 10 27 72-1  |  Swish: 123 381 18 17